Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ένα manga (κόμικ) που θα συνοδεύει την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney/Pixar «Turning Red» ετοιμάζεται και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023 από τη Viz Media.

Το franchise «Turning Red» που εστιάζει στους έφηβους έχει ήδη επεκταθεί πολύ πέρα από την ταινία και το σχετικό περιεχόμενο έχει συγκεντρώσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Η πρωτότυπη ταινία σε σκηνοθεσία της Ντόμι Σι έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα Disney+ στη Βόρεια Αμερική και σε περιορισμένες διεθνείς κινηματογραφικές αγορές νωρίτερα φέτος. Βασίστηκε γύρω από τον χαρακτήρα της Μέι, 13χρονης Κινέζο-Καναδέζας, η οποία, λόγω κληρονομικής κατάρας, μεταμορφώνεται σε ένα γιγάντιο κόκκινο πάντα κάθε φορά που βιώνει έντονα συναισθήματα. Και τα συναισθήματά της είναι ιδιαίτερα έντονα όσον αφορά το (φανταστικό) συγκρότημα αγοριών της δεκαετίας του 1990 4*Town.

Το κόμικ, της σεναριογράφου Dirchansky εικονογραφημένο από την Calfee, επικεντρώνεται στο συγκρότημα και έχει τον τίτλο «Disney and Pixar’s Turning Red: 4*Town 4*Real: The Manga».

H Viz Media αναφέρει: «Σας οδηγεί πίσω από τη μουσική του καλύτερου γκρουπ αγοριών της δεκαετίας του ’99 του Καναδά, 4*Town».

Σε επίσημη περίληψη σημειώνεται: «Οι 4*Townies διασκεδάζουν να βλέπουν τους 4*Town να ερμηνεύουν ζωντανά τις αγαπημένες τους επιτυχίες, αλλά πώς θα περάσει το σημαντικότερο  συγκρότημα αγοριών του Καναδά τη μέρα της επικής συναυλίας τους στο Τορόντο; Μείνετε με τους Robaire, Jesse, Tae Young, Aaron T και Aaron Z καθώς απολαμβάνουν ένα σπάνιο διάλειμμα στο πολυάσχολο πρόγραμμά τους!».

Η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της Φινέας Ο’ Κόνελ έγραψαν τρία τραγούδια για τους 4*Town, τα οποία ακούγονται στην ταινία.

Το μουσικό βίντεο του «Nobody Like You» έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατ. προβολές στο  YouTube.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κ. Γιαννίκη

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020