Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Η Βιβλιοθήκη της Ορθόδοξης Ακαδημίας της Κρήτης «Το Φως», ανακοίνωσε τις καλοκαιρινές εκπαιδευτικές δράσεις για τους μικρούς φίλους του Ιδρύματος.

Συγγραφείς παιδικών βιβλίων, θα συμμετέχουν στις δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών και αναφέρονται στις καθημερινές ανησυχίες τους, στη διαφορετικότητα, στη φιλία, στα συναισθήματα κ.ά., ενώ τούς δίδουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ώρα έναρξης των προγραμμάτων 11:00 π.μ.

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στην ημέρα και την ώρα των δράσεων.

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Η δράση διαρκεί 1 ώρα.

Πληροφορίες: Γιάννης Μουντογιαννάκης, M.Sc. βιβλιοθηκονόμος – επιστημονικός συνεργάτης της ΟΑΚ – Τηλ.: 2824022245 / Ε-mail: library@oac.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 ΩΡΑ: 11:00

Εμψυχωτής: Γιάννης Μουντογιαννάκης, βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ.

Διαβάζουμε το παιδικό βιβλίο «Φτερό στον άνεμο» της Maxine Trottier, εκδόσεις Λιβάνη και συζητάμε για τον πόλεμο και την ειρήνη μέσα από εκπαιδευτικό βίντεο του Μουσείου Πολέμου και Ειρήνης.

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 ΩΡΑ: 11:00

Εμψυχωτής: Γιάννης Μουντογιαννάκης, βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ

Διαβάζουμε το παιδικό βιβλίο «Πώς να καταβροχθίσετε ένα ουράνιο τόξο» της Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, εκδόσεις Καστανιώτη και συζητάμε για τη σωστή διατροφή και την ανεκτίμητη για την υγεία μας αξία των φρούτων και των λαχανικών.

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 ΩΡΑ: 11:00

Εμψυχωτής: Χριστίνα Κωνσταντουδάκη, συγγραφέας – νηπιαγωγός.

Η συγγραφέας, θα παρουσιάσει τα δύο νέα της βιβλία «Μπες στην ιστορία: τα συναισθήματα» και «Μπες στην ιστορία: Η συμφιλίωση», εκδόσεις Παπαδόπουλος. Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική με πείραμα, κυνήγι θησαυρού και ζωγραφική!

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 ΩΡΑ: 11:00

Εμψυχωτής: Μαργαρίτα Αυγουσιανάκη, συγγραφέας.

Η συγγραφέας θα διαβάσει το παιδικό βιβλίο «Αγάπη», το οποίο εμπνεύστηκε, από τη φράση: “Γεμάτοι αγάπη μέσα σε έναν κόσμο που στερείται αγάπη” (Α’ ΙΩΑΝΝΟΥ, 4: 10-17). Στο τέλος, θα ακολουθήσει εικαστική δράση.

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 ΩΡΑ: 11:00

Εμψυχωτής: Δήμητρα Πενταράκη, συγγραφέας.

Ταξίδι… κάτι σαν άσπρα καράβια τα όνειρα μας! Οι μικροί φίλοι του Ιδρύματος ταξιδεύουν με παιχνίδι και ζωγραφική με πολύχρωμες ιστορίες, προετοιμάζοντας τη νέα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020