Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Την προβολή της ταινίας «Η Λέσχη των άσχημων παιδιών» σε σκηνοθεσία  Jonathan Elbers διοργανώνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 9:15 το βράδυ, στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, το θερινό σινεμά του 3ου Σχολείου Κινηματογράφου/ Cinema Summer Camp του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Λέσχη των άσχημων παιδιών

Ο νέος Πρόεδρος Isimo θέλει να ξεφορτωθεί όλα τα άσχημα παιδιά. Ο Πωλ είναι ένα από αυτά τα παιδιά, αλλά καταφέρνει να δραπετεύσει. Ξεκινάει λοιπόν ένα κίνημα ενάντια στον πρόεδρο, με πρόθεση να  τον ανατρέψει.

Σκηνοθεσία: Jonathan Elbers
Παραγωγή:Umami Media
Χώρα Παραγωγής: Ολλανδία
Διάρκεια: 90′
Έτος Παραγωγής: 2019
Γλώσσα: Γερμανικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά

Ηθοποιοί:  Sem Hulsmann, Faye Kimmijser, Narek Awanesyan, Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Maan de Steenwinkel, Roeland Fernhout

Jonathan Elbers

Ο Τζόναθαν Έλμπερς αποφοίτησε το 2012 από την Ολλανδική Ακαδημία Κινηματογράφου. Η ταινία «The Club of the Ugly Children» είναι η πτυχιακή του ταινία και βραβεύτηκε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ παιδικού κινηματογράφου. Του αρέσει να σκηνοθετεί κωμικές ιστορίες με αξιαγάπητους χαρακτήρες και να εκπλήσσει το κοινό με κόσμους (ρεαλιστικής φαντασίας), που δεν έχει ξαναδεί.

Το «Θερινό Σχολείο Κινηματογράφου» / «CinemaSummerCamp»

Το «Θερινό Σχολείο Κινηματογράφου» / «CinemaSummerCamp»  αποτελεί μια καινοτόμο διοργάνωση η οποία συνδυάζει νέες τεχνολογίες, τέχνη και πολιτισμό, διατροφή και πολιτισμό της Κρήτης, αγροτουρισμό, ανακύκλωση, κυκλική οικονομία και πραγματεύεται παράλληλα την ήπια ανάπτυξη. Κυρίως αποτελεί μια δομημένη εμπειρία δημιουργικών διακοπών για έφηβους αλλά και για ενήλικες.  Ένας δυναμικός τρόπος να προσεγγίσουν οι νέοι την Κρήτη και μέσα από ένα τέτοιο δυνατό βίωμα να γίνουν πρεσβευτές της στο διηνεκές.

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020