Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024

Συνεχίζονται τη Τετάρτη 3/7/2024 οι δωρεάν θερινές προβολές στο Κοντομαρί  και σειρά έχουν τα ντοκιμαντέρ ”Ο Τελάλης ” και ”Το κομμάτι που λείπει”, του Βαγγέλη Πυρπύλη και του Άγγελου Τσάτση αντίστοιχα.

“Το ραντεβού μας δίνεται μετά τις 20:30 μ.μ μαζί με με street food και άφθονη μπύρα. Η προβολή ξεκινά στις 21:15μ.μ.”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Είσοδος δωρεάν

Λίγα λόγια για τα ντοκιμαντέρ

Ο Τελάλης

Ο ηθοποιός Τάσος Κορόζης ζει στην επαρχιακή πόλη του Αγρινίου. Μετά την οικονομική κρίση, οι λιγοστές ευκαιρίες να εργαστεί ως ηθοποιός δεν αρκούν πλέον για να βιοποριστεί. Έτσι δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ανακοίνωση γεγονότων και εκδηλώσεων μέσω μεγαφώνων τοποθετημένων στο ρετρό αυτοκίνητό του, διαφημίζοντας εκδηλώσεις και πανηγύρια.

Ελλάδα. 2024. Διάρκεια: 21΄

Το κομμάτι που λείπει

Ήταν 27 και 35 χρονών. Σκοτώθηκαν και οι δύο στο ίδιο σημείο, μέσα σε έναν μήνα. Τους σκότωσε η ίδια κακοτεχνία. Δεκαοχτώ πρόσωπα απαντούν στο απλό ερώτημα «γιατί δεν κάνουμε τελικά αυτά που πρέπει;». Όσα κρύβει η άγνωστη ιστορία της λακκούβας –σήμα κατατεθέν– των ελληνικών δρόμων. Σε μια αναζήτηση για το κομμάτι που λείπει από την Ελλάδα.

Ελλάδα. 2023. Διάρκεια: 75΄

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020