Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου η τελευταία, έκτακτη παράσταση των «Σιωπών» από τον Θεατρικό Περίπλου με πλήθος θεατών.

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “η νέα, ανατρεπτική παραγωγή σε σκηνοθεσία της Μαρίας Καντιφέ κατόρθωσε να αγγίξει με τον πιο συγκινητικό τρόπο τις ψυχές των θεατών που είδαν επί σκηνής δύο ηρωίδες να ανοίγουν τις καρδιές τους και να αποκαλύπτουν τις αλήθειες της ζωής τους.

Το υποκριτικό αποτέλεσμα των δύο κοριτσιών (Νικόλ Μητσοπούλου, Άννα Τζανιδάκη) που τόσο συζητήθηκε είναι δουλειά μηνών από δύο ηθοποιούς -απόφοιτες του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ του Θεατρικού Περίπλου- έχοντας συνεχώς δίπλα τους ως Acting Coach* την πολύτιμη Μαρία Καντιφέ. Τα αφαιρετικά σκηνικά ήταν του Θωμά Καντιφέ και η μουσική επιμέλεια του Μάριου Μαραγκουδάκη. Βοηθός Σκηνοθέτριας ήταν ο Γιάννης Μαθιουδάκης.

*Acting Coach: Τι είναι ο Acting Coach; Θα λέγαμε κάτι σαν ‘προπονητής υποκριτικής’. Ένας δάσκαλος που εκπαιδεύει ηθοποιούς (θεάτρου, τηλεόρασης, κινηματογράφου) και τους δίνει συμβουλές για να εξελίξουν την υποκριτική τους ικανότητα και να προετοιμάζουν καλύτερα τους ρόλους τους. Είναι ένα επάγγελμα ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό όπου όλοι οι ηθοποιοί έχουν τον δικό τους Acting Coach με στόχο να πετύχουν καλύτερες ερμηνείες.

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία των παραστάσεων οδήγησε στην αλλαγή των προγραμματισμών του θιάσου και την επανάληψη του έργου την Παρασκευή, για μία τελευταία παράσταση, καθώς η μία εκ των δύο ηθοποιών συνεχίζει τη διαδρομή της στην Αθήνα και ο θίασος προχωρά τις πρόβες για την επόμενή του παραγωγή που θα ανέβει στις αρχές Ιουλίου.

Ο Θεατρικός Περίπλους ευχαριστεί γι’ άλλη μια φορά την Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου για την συνεργασία και το κέρασμά της στους θεατές πριν και μετά από κάθε παράσταση.

Στις παραστάσεις θα ισχύσουν τα προνόμια της Κάρτας Φίλου του Θεατρικού Περίπλου – για να αποκτήσετε τη δική σας Κάρτα Φίλου, επικοινωνήστε στο info@theatrikosperiplous.gr”.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.theatrikosperiplous.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020