Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ομιλία με τίτλο «Δημιουργία φωτογραφικού project», θα πραγματοποιήσει  την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 20.00, στον Πολυχώρο Λεκτόριο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και διευθυντής εκθέσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photometria, Παναγιώτης Παππάς, στο πλαίσιο των δράσεων του 2ου Chania Photodays, που διοργανώνει από τις 25 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2024, η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

Ο Παναγιώτης Παππάς

Ο Παναγιώτης Παππάς γεννήθηκε το 1989 στα Ιωάννινα. Αποφοίτησε από το τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις φωτογραφικές εγκαταστάσεις από το Τμήμα Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής και διευθυντής εκθέσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photometria ενώ εργάζεται ως εκπαιδευτικός από το 2014, διδάσκοντας φωτογραφία και καλές τέχνες. Είναι εισηγητής φωτογραφικών σεμιναρίων και ομιλιών, επιμελητής εκθέσεων, ενώ το έργο του έχει αποτελέσει μέρος πολλών ομαδικών εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020