Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Διήμερο Βιωματικό Εργαστήρι με την ομάδα ΤΙΜ Theatre in Mathematics (το Θέατρο στα Μαθηματικά) διοργανώνουν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Εισηγητές – Εμψυχωτές: Αναστασάκης Μαρίνος, Βιτωρίου Αλίκη, Γαλάνη- Μαλικουτσάκη Μαρία, Γυπάκης Γιώργος, Λυκοτραφίτη Λαμπρινή, Μουμουτζής Νεκτάριος , Παράσχου Θοδωρής, Πλέρου Αντωνία, Ραχιώτης Χρήστος, Σωτηρόπουλος Νίκος, Τρουλλινού Νίκη, Φραντζεσκάκης Ματθαίος.

Πρόγραμμα Εργαστηρίου

Σάββατο  24/02/2024, 10:00-14:00.
Σάββατο  24/02/2024, 16:00- 19:00.
Κυριακή  25/02/2024, 10:00- 13:00.

Διάρκεια: 10 [Δέκα] ώρες

Τόπος Υλοποίησης: Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Απευθύνεται  σε φοιτητές παιδαγωγικού και σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν το μάθημα των Μαθηματικών.

Πληροφορίες – Δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχής https://chaniafilmfestival.com/portfolio/mgm24/

•Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

•Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

•Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

«Με γεύση μαθηματικών»

Ένα διήμερο βιωματικό εργαστήρι στην προσπάθεια ενοποίησης των μαθηματικών με το θέατρο στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω θεατρικών εργαστηρίων και δραματοποίησης. Μια προσέγγιση αντιμετώπισης των κύριων εμποδίων στη διδασκαλία των μαθηματικών και επιδιώκει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή όλων των μαθητών ενώ παράλληλα καλλιεργεί σημαντικές δεξιότητες ζωής.

Το θεατρικό εργαστήρι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, δημιουργικότητας και διασκέδασης, επιτρέποντας στους μαθητές και στις μαθήτριες να ανακαλύψουν ελεύθερα της δραστηριότητες που προτείνονται, χωρίς κριτική και να ενθαρρύνει την μάθηση μέσα από προσωπικές προσπάθειες οι οποίες ακολουθούν μια σειρά δοκιμών και λαθών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020