Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η ελληνική οπερέτα «ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, σε διασκευή, σκηνοθεσία και χορογραφία του Πέτρου Γάλλια, με τη σύμπραξη της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών και του Χορωδιακού Συνόλου Ηρακλείου και πλειάδας λυρικών πρωταγωνιστών, συνεχίζει τη διαδρομή του στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με δύο ακόμα παραστάσεις, το Σάββατο 19 & την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 20:00.

Οπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, πρόκειται για ένα έργο – σταθμό για το ΠΣΚΗ, καθώς με αυτό εγκαινιάστηκε στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» ο κύκλος της οπερέτας, χωροθετημένο μεταξύ πολεμικού μετώπου και του αστικού οίκου της αθηναϊκής Μπελ επόκ, που συνδυάζει την ξεκαρδιστική θεατρική πλοκή και τα πασίγνωστα τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδάμε…

Συντελεστές:
Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Πρωτόπαπας
Σύνθεση – Λιμπρέτο: Θεόφραστος Σακελλαρίδης
Διασκευή – Σκηνοθεσία – Χορογραφία – Σκηνικά – Φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας
Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή

Διανομή:
Βιβίκα: Μαρία Κόκκα
Χαρμίδης: Αντώνης Κορωναίος
Ζαχαρούλης: Σταμάτης Μπερής
Κική: Ελένη Δάβου
Συνταγματάρχης: Άγγελος Χονδρογιάννης
Κορτάσης: Αναστάσιος Στέλλας
Χορωδιακό Σύνολο Ηρακλείου
Διεύθυνση χορωδίας: Γιάννης Κιαγιαδάκης
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 12 και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247).
● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/3dtSZaB
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.

Πακέτο εισιτηρίων

Από την καλλιτεχνική περίοδο 2022/23, το ΠΣΚΗ δίνει την δυνατότητα στους θεατές να προμηθευτούν συνδρομητικά πακέτα εισιτηρίων, επωφελούμενοι έκπτωσης έως και 20% επί των αρχικών τιμών. Τα συνδρομητικά πακέτα και τις εκπτώσεις αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3qnaYlQ

Δωρεάν στάθμευση
Για τους θεατές των εκδηλώσεων υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2022/23

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020