Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Τρεις ξεχωριστές μουσικές Βραδιές από το Συγκρότημα «Αρμός» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για το καλοκαίρι του 2022.

Την Τρίτη, 21/6/2022 οι «Αρμός» θα εμφανιστούν στο δημοτικό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου, με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Τη Δευτέρα 18/7/2022,  οι «Αρμός» θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Αικατερίνεια  2022» του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης του Δήμου Ηρακλείου, παρουσιάζοντας τραγούδια από τη δισκογραφία τους καθώς και τραγούδια σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών της ευρύτερης έντεχνης μουσικής σκηνής. 

Επίσης, οι «Αρμός» θα πραγματοποιήσουν την τρίτη τους συναυλία στο Αρκαλοχώρι, σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει το συγκρότημα το επόμενο διάστημα. 

Οι «Αρμός» απαρτίζονται από τους: Λευτέρη Μουρτζάκη στο τραγούδι, Μάνο Σμαργιανάκη στο τραγούδι και την κιθάρα και Απόστολο Ξυριτάκη στο πιάνο. Μαζί τους οι Στέφανος Κουρουπάκης στο κοντραμπάσο, Θανάσης Βασιλάκης στο μπουζούκι, Χρήστος Ζιούτης στο βιολί και Νίκος Βογιατζάκης στην ηλεκτρική κιθάρα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020