Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πέργαμος», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνει το Κορυφών Αντάμωμα.

Με τον Βασίλη Σκουλά, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, ώρα 18.00, στον Λόφο Αη Γιώργη, στις Βρύσες Κυδωνίας, ανταμώνουμε με τις ρίζες μας, αγναντεύουμε πέρα από τον ορίζοντα. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη προκράτηση θέσεων. 

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 6978065854 & pspergamos@gmail.com.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ο Δήμος Πλατανιά επισημαίνει ότι στηρίζει τη συναυλία με τον Βασίλη Σκουλά, που πραγματοποιείται στον λόφο του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος αποτελεί τη φυσική κατάληξη του πανέμορφου, μικρού φαραγγιού της Κατσούνας, το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ανάδειξης, διαμόρφωσης, χαρτογράφησης και σηματοδότησης που εφαρμόζει ο Δήμος σε ένα δίκτυο μονοπατιών συνολικού μήκους 100 χλμ., σε όλο του το εύρος. Στο φαράγγι της Κατσούνας έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόδρομες εργασίες, ώστε να είναι προσβάσιμο από τους φυσιολάτρες και τους περιπατητές. Ο λόφος είναι προσβάσιμος, έως ένα σημείο και με αυτοκίνητο.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, όμως λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης.

Κρατήσεις θέσεων: με e-mail: pspergamos@gmail.com ή μήνυμα: 6978065854. Έγκυρη κράτηση θεωρείται εκείνη που θα έχει λάβει επιβεβαιωτική απάντηση. 

Συνίσταται αθλητικό παπούτσι για την ανάβαση, ζακέτα και μαξιλάρι για την καλύτερη απόλαυση της συναυλίας, καθώς η ιδιαιτερότητα του χώρου δεν επιτρέπει τη διάθεση καθισμάτων, καθώς και εφιστάται η προσοχή στους επισκέπτες κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρησή τους από τον χώρο της εκδήλωσης. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020