Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεκινά από σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, τις προβολές του ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «ΚΗΠΟΣ».

«Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, οι βραδιές στην πόλη μας θα είναι μια πραγματική όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής, προσφέροντας ψυχαγωγία και αναψυχή σε όλες τις ηλικίες», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Χανίων.

Από σήμερα έως και τις 12 Ιουνίου οι προβολές θα είναι δωρεάν και από τις 13 Ιουνίου η γενική είσοδος θα είναι 5,00€, ενώ για φοιτητές, ανέργους και άτομα άνω των 65 ετών θα είναι 2,00€.

Σλυμφωνα με τον Δήμο Χανίων, λόγω των έργων στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, η πρόσβαση στον Δημοτικό Κινηματογράφο θα γίνετε ΜΟΝΟ από την είσοδο, που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου (έναντι Εθνικού Σταδίου Χανίων).

Ώρα έναρξης προβολών: 21:00.

Πρεμιέρα προβολών σήμερα

24ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court!

Το Très Court International Film Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) έρχεται στην Ελλάδα με την αποκλειστική συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival.

Το φεστιβάλ, με έδρα το Παρίσι, πραγματοποιείται τα τελευταία 24 χρόνια κατά την ίδια χρονική περίοδο σε δεκάδες πόλεις όλου του κόσμου. Στην φετινή έκδοση συμμετέχουν πάνω από 60 πόλεις από 23 χώρες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020