Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με τη μεγάλη γιορτή του Star Wars να βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καλιφόρνια, η αμερικανική κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία παραγωγής Lucasfilm ανακοίνωσε ότι ένα νέο πρότζεκτ «Star Wars» έρχεται στην πλατφόρμα Disney+. 

Πρωταγωνιστής της καινούργιας τηλεοπτικής σειράς είναι ο Τζουντ Λο, ενώ παραγωγοί θα είναι οι Τζον Γουότς, Κρίστοφερ Φορντ, Τζον Φαβρό και Ντέιβ Φιλόνι. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 με τον τίτλο «Star Wars: Skeleton Crew».

Ωστόσο, οι πληροφορίες όσον αφορά την πλοκή είναι ελάχιστες και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποιος ηθοποιός πέραν του Λο. Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Playlist, ο Φιλόνι δήλωσε ότι η νέα σειρά είναι «τόσο για παιδιά όσο το “The Clone Wars”».

Σύμφωνα με φήμες, το σόου του Γουότς θα εστίαζε στα παιδιά. Η επικεφαλής του στούντιο Κάθλιν Κένεντι δήλωσε στον ιστότοπο Variety μετά το πάνελ ότι ο Γουότς εμπνεύστηκε από το φιλμ «Goonies» του 1985. Το «Skeleton Crew» θα μπορούσε να είναι μια αναφορά σε αυτή την εμβληματική ταινία.

Πηγή: kathimerini.gr – Με πληροφορίες από το The Playlist και το Variety

Μοιραστείτε το άρθρο

Εκδηλώσεις

ESPA 2014–2020